Oana

Întotdeauna am fost preocupată de identificarea unor surse alternative care să contribuie la regenerarea mediului. Astfel că, atunci când am aflat despre brichetele ecologice, nu am mai stat pe gânduri.
Am fost plăcut impresionată de căldura pe care o emană în comparație cu lemnul tradițional. În plus, acestea sunt nefumigene și lasă o cantitate minimă de cenușă.
Brichetele sunt ușor de stocat; noi am ales să le păstrăm în garaj pentru a fi ferite de umezeală și lumină, însa pot fi cu ușurință stocate și în alte locuri fără să ocupe prea mult spațiu.

Maria

Am folosit produsele Brichete Ecologice în soba de teracotă, dar și în cuptorul cu lemne; trebuie să recunosc, în calitate de cumparator, caut în permanență solutii eficiente de încălzire. Dacă până anul trecut foloseam brichete de foioase, anul acesta am ales brichetele din lemn reciclat. Eficiente din punct de vedere caloric, ard în totalitate și lasă foarte puțină cenușă și aproape deloc gudron pe pereții sobelor sau coșurilor. În urma folosirii brichetelor ecologice, am ajuns la concluzia că eficiența lor este net superioară altor tipuri de combustibili, așa că voi folosi numai produsele Brichete Ecologice!

Victor

Folosesc de mai bine de 3 ani brichete ecologice. Am încercat mai multe tipuri de brichete, însă cele oferite de Brichete Ecologice au avut cel mai mare randament. Prefer, în special, brichetele din salcie energetică pentru ca sunt mai potrivite pentru sobele de teracotă și șemineul din casă. În condițiile iernilor lungi din Bran, brichetele ecologice reprezintă o alternativă mai ieftină și mai eficientă. Acestea emană o cantitate mai mare de caldură și reduc simțitor costurile pentru încălzire.
Sunt foarte multumit de produsele Brichete Ecologice și le recomand oricui cu încredere!

Call Now Button