Brichete Energetice

Eficiență energetică, estetică, ecologică, depozitare, manipulare

PRODUS NATURAL ORGANIC
PREZENTARE GENERALĂ

Brichetele din lemn reprezinta un combustibil ecologic produs din rumegus de lemn reciclat si/sau aschii de salcie energetica. Procesul de productie implica supunerea rumegusului si resturilor de lemn la presiuni crescute si temperaturi extrem de ridicate. In urma compresarii, lemnul elimina substanta numita lignina, care din cauza tempraturii ridicate se topeste si devine un lipici natural care compacteaza rumegusul si resturile de lemn.

Brichetele Ecologice sunt produse din lemn reciclat fara adaugarea de aditivi. Iar conceptul de brichetare a luat nastere pentru a solutiona problema deseurilor din lemn. Astfel, brichetele au devenit un mod usor si eficient de reducere a defrisarilor si de solutionare a poluarii provocate de deseurile din lemn.

 • Combustibil ecologic
  Fabricare non-invazivă prin presarea rumegușului și/sau așchiilor de salcie energetică
 • Caracteristici nefumigene
  În timpul arderii nu se elimină fum, dioxid de carbon ori mirosuri neplăcute
 • Alternativă economică
  Prezentăm un preț avantajos, deoarece produsul este obținut prin reciclarea lemnului
 • Ardere îndelungată
  Eficiență energetică prin timpul de ardere care poate ajunge până la 4 ore

Brichetele ecologice
UTILIZARE GENERALĂ

Brichetele din rumegus de lemn inlocuiesc cu succes lemnul de foc, oferind mult mai multe avantaje. In comparatie cu lemnul de foc, brichetele ard mai lent, au un continut de umiditate mai scazut, au o capacitate calorica mai ridicata si sunt transportate si manipulate mult mai usor. In plus, brichetele sunt nefumigene, iar cenusa produsa este de 0,44%, un procent insignificativ in comparatie cu lemnul de foc. Brichetele ecologice pot fi folosite atat in seminee, cat si in sobe de teracota, cuptoare cu lemne sau centrale termice pe lemne.

Avantajele utilizării BRICHETELOR DE LEMN:

combustibil ecologic;
putere calorică mare;
ardere mai îndelungată;
combustibil cu până la 30% mai eficient;

spaţiu mic de depozitare;
conţinut scăzut de cenuşă;
fără miros în timpul arderii;
costuri mai scăzute.

Free delivery every day at
your convenience

Proin rhoncus ligula eu tincidunt cursus. Vestibulum orci nulla, blandit vel convallis sit amet, dictum non nisl. Donec sit amet placerat arcu. Cras rhoncus nisl ac dui vehicula, vel dictum diam vestibulum.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Subscribe to our newsletter

Quisque pretium dolor turpis, quis blandit turpis semper ut. Nam malesuada eros nec luctus laoreet. Quisque pretium dolor turpis, quis blandit.

Testimoniale

Ce spun clienții noștri

Întotdeauna am fost preocupată de identificarea unor surse alternative care să contribuie la regenerarea mediului. Astfel că, atunci când am aflat despre brichetele ecologice, nu am mai stat pe gânduri. Am fost plăcut impresionată de căldura pe care o emană în comparație cu lemnul tradițional. În plus, acestea sunt nefumigene și lasă o cantitate minimă de cenușă. Brichetele sunt ușor de stocat; noi am ales să le păstrăm în garaj pentru a fi ferite de umezeală și lumină, însa pot fi cu ușurință stocate și în alte locuri fără să ocupe prea mult spațiu.

Oana

Am folosit produsele Brichete Ecologice în soba de teracotă, dar și în cuptorul cu lemne; trebuie să recunosc, în calitate de cumparator, caut în permanență solutii eficiente de încălzire. Dacă până anul trecut foloseam brichete de foioase, anul acesta am ales brichetele din lemn reciclat. Eficiente din punct de vedere caloric, ard în totalitate și lasă foarte puțină cenușă și aproape deloc gudron pe pereții sobelor sau coșurilor. În urma folosirii brichetelor ecologice, am ajuns la concluzia că eficiența lor este net superioară altor tipuri de combustibili, așa că voi folosi numai produsele Brichete Ecologice!

Maria

Folosesc de mai bine de 3 ani brichete ecologice. Am încercat mai multe tipuri de brichete, însă cele oferite de Brichete Ecologice au avut cel mai mare randament. Prefer, în special, brichetele din salcie energetică pentru ca sunt mai potrivite pentru sobele de teracotă și șemineul din casă. În condițiile iernilor lungi din Bran, brichetele ecologice reprezintă o alternativă mai ieftină și mai eficientă. Acestea emană o cantitate mai mare de caldură și reduc simțitor costurile pentru încălzire. Sunt foarte multumit de produsele Brichete Ecologice și le recomand oricui cu încredere!

Victor

Adauga un review

Strong Testimonials form submission spinner.

Camp obligatoriu

rating fields
Completeaza acest camp daca esti persoana juridica.
Completeaza acest camp daca compania ta are un site web.
Bio Cover

Comandă brichete energetice

Brichete ecologice din lemn
5kg

Disponibil la comanda

Brichete ecologice din lemn
400kg

Disponibil la comanda

Brichete ecologice din lemn
800kg

Disponibil la comanda

Brichete ecologice din lemn
1000kg

Disponibil la comanda

Brichete ecologice din lemn
1200kg

Disponibil la comanda

Bio Cover

Formular de Comandă

Specificatii:

Diametru: 75 mm
Lungime: 330-340 mm
Putere calorifică inferioară: 4552 kcal/kg

Cenuşă: 0,44%
Umiditate: 11,61%
Aditivi: fără

  Selecteaza cantitatea/cantitatile:  • Adresa:
   Ulmi, Dâmbovița, Str. Principală, nr. 384 A,CP 137455
  • Telefon:
   +40 736 390 005
  • E-mail:
   contact@vanzarimulci.ro
  Go top
  Call Now Button