De ce sa alegi Brichete Ecologice?

Proiectul Brichete Ecologice s-a dezvoltat din doua dorinte. Pe de o parte, ne-am dorit sa putem satisface nevoile clientilor nostri, iar pe de alta parte sa protejam mediul inconjurator.

Va punem la dispozitie o gama larga de brichete ecologice, care se adreseaza atat consumului casnic, cat si celui industrial. Puteti avea incredere ca produsele noastre sunt de calitate, au un randament foarte bun din punct de vedere al arderii si o putere calorica sporita. Datorita multiplelor posibilitati de utilizare si de stocare, brichetele ecologice pot inlocui cu succes lemnul de foc si elimina pericolul poluarii.

Brichetarea rumegusului a devenit o solutie simpla la o multitudine de probleme, astfel ca brichetele ecologice reprezinta o alternativa viabila pentru diminuarea efectelor defrisarii masive.

brichete energetice

Echipa noastra

Echipa Brichete Ecologice reuneste specialisti din diferite domenii, care lucreaza impreuna pentru a avea un impact semnificativ asupra mediului. Actiunile noastre de conservare si de gasire permanenta a unor solutii viabile au fost incununate de succes datorita pasiunii cu care lucram.
Proiectul nostru antreneaza persoane tinere si dinamice, deschise la noi idei si orientate pentru a asigura servicii de calitate dumneavoastra, clientul nostru.
Si pentru ca suntem de parere ca numai eforturile colective ale noastre si ale dumneavoastra vor conduce la ulterioara noastra reusita, echipa noastra isi doreste sa ofere clientilor sai produsele si serviciile de care au nevoie sub umbrela unui furnizor unic. De aceea, pentru orice intrebare sau nelamurire ati avea, va stam la dispozitie!
14625298_1230305923698232_1260622638_n

Afla mai multe despre produsele noastre

Produsele noastre sunt de calitate, au un randament foarte bun din punct de vedere al arderii.